Aan tafel! bij de WTC

 

Klik op bovenstaande tekst voor deze super actie voor nieuwe leden!!

Voor de poster klik---> wtc_poster_a3_aan_tafel_bij_de_wtc.jpg


 

Welkom op de site van de Winterswijkse Tennis Club! Dé tennisclub voor beginners, recreanten en competitiespelers van alle leeftijden. De WTC kenmerkt zich door een sterk sociale functie met tal van activiteiten en staat bekend om haar gemoedelijke sfeer. Het tennispark is volledig up-to-date en heeft elf (verlichte) kunstgrasbanen om op te spelen. In de winter is een deel van de banen overdekt met een blaashal. Ook beschikt de vereniging over trainingsfaciliteiten (trainers), moderne kleedruimtes en een sfeervolle kantine, waar het na gedane inspanning uitstekend toeven is. Kortom: stap gerust eens binnen en maak kennis met tennis!

Het reguliere lidmaatschap van WTC c.q. bijdrage aan Stichting Accommodatie WTC loopt van 1 januari tot en met 31 december en wordt steeds stilzwijgend met een jaar verlengd.

Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk vóór 1 januari van een nieuw jaar te gebeuren, te richten aan het secretariaat.

Geïnteresseerd als nieuwkomer? Klik  hier voor meer informatie over het lidmaatschap.


 

Thuisblijvers_toernooi_2017.jpg

Kampioenschap Zomeravondcompetitie

Op de laatste (inhaal)avond van de Zomeravondcompetitie heeft het team WTC-2 Gemengd met Hennie Zweerink, John Esselink, Mirjam Brouwer, Anja Jolink en Erik Droppers een zwaarbevochten kampioenschap 

Lees meer...

Beschikbaarheid accommodatie zomermaanden.

Vanaf het weekend 24/25 juni is er een aangepaste openstelling van onze accommodatie.

Lees meer...

Kampioenen Zomeravondcompetitie 2017

In wat met recht een zomerse afsluiting van de gelijknamige competitie mag heten zijn er twee teams kampioen geworden! 

Onze felicitaties gaan uit naar Heren 1 die kampioen werden van de 2e klasse. Het team bestaat uit: Simon Wiggers, Raimond Baks, Dik Stemerdink, Sander Stortelers en Sander Wiggers.

De Dames 1 werden kampioen van de 3e klasse. Dit team bestaat uit: Danielle Kramp, Annoesjka Hemink, Janna Dirks, Susan Tolkamp, Kim Zuidema, Winneke Lobeek, Sanne te Brake en Jenny Nijenhuis.

Ook felicitaties voor alle andere deelnemende WTC-teams voor hun tomeloze inzet, sportiviteit en gezelligheid!

Kampioenen voorjaarscompetitie 2017 

De voorjaarscompetitie is weer voorbij, en we kunnen een drietal teams feliciteren met hun kampioenschap!

Wat vorig seizoen net niet lukte, maakte het 1e team van de WTC dit jaar meer dan goed. Na een ongekend spannend verloop wisten ze op de laatste dag het team van T.V. Beek 2 knap achter zich te houden. Het team bestond uit: Matthijs van Eekelenburg, Mark de Jonge, Marco Sprakel, Breg Martens, Roderik ten Dolle en Bert Nijman.

2017 Heren 1.jpg

Ook de heren 50+ bestaande uit Franklin Vlam, Jan Freke, Wilco Oonk, Henk Bruggers en Michel Frenken deden het uitstekend en wisten het 2e team van de W.T.C. nipt achter zich te laten.

2017 Heren 50.jpg

Het team W.T.C. 4 kwam enigszins traag op gang met een paar gelijke spelen, maar toen de goede mix tussen 'oud' en 'jong' gevonden was denderden ze genadeloos over hun tegenstanders heen. Het team bestond uit: Koos van Eck, Roland Lieverdink, Bob Konings, Maico Wellink, Bernard Witte en Dennis Bongers. 

2017 Heren 4 klasse 4.jpg

Niet alleen felicitaties voor deze kampioenen, maar ook voor alle andere spelers van de W.T.C. die ook dit jaar weer met enthousiasme en sportiviteit hebben gestreden voor wat ze waard zijn. Onze club kan trots zijn op de manier waarop onze leden hun vereniging vertegenwoordigen!! 

 

Inschrijving najaarscompetitie 2017

De voorjaarscompetitie is nog druk bezig, maar we moeten ook al weer gaan nadenken over de najaarscompetitie!
Ten behoeve van deze competitie, welke gehouden wordt in september, oktober en november en waar je hier meer informatie over kunt vinden, moeten we op korte termijn de teams/spelers alweer op gaan geven.

Graag horen wij via het Aanmelden competitie op uiterlijk vrijdag 26 mei welke teams er ook dit jaar weer mee gaan doen aan deze competitie.

LET OP: op vrijdagavond kunnen er maximaal 10 teams deelnemen aan de najaarscompetitie. 
Mochten er meer dan 10 teams zich opgeven wordt in overleg bepaald wie eventueel naar de zaterdag worden verplaatst.

Bij de najaarscompetitie zijn veel inschrijfmogelijkheden, welke hier te vinden zijn. 
Geef bij het inschrijfformulier duidelijk aan voor welke competitiesoort jullie gaan. 
Vermeld hierbij ook of jullie voor een dubbel competitie of singel en dubbel competitie willen gaan. 

Inschrijven kan enkel via het online inschrijfformulier, maar uiteraard kunnen jullie je vragen gewoon via de mail/telefonisch stellen. 
Mail:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De aanvoerders/contactpersonen van de voorjaar-/najaar- en zomeravondcompetitie zijn middels een mail al op de hoogte gesteld, maar uiteraard kun je je ook individueel aanmelden.

Met sportieve groet,

De Commissie Najaarscompetitie
Gerrit Oonk          

Eerstvolgende evenementen:

Geen gebeurtenissen gevonden