Maak kennis met tennis!

 

 

Welkom op de site van de Winterswijkse Tennis Club!
 Dé tennisclub voor beginners, recreanten en competitiespelers van alle leeftijden. De WTC kenmerkt zich door een sterk sociale functie met tal van activiteiten en staat bekend om haar gemoedelijke sfeer. Het tennispark is volledig up-to-date en heeft elf (verlichte) kunstgrasbanen om op te spelen. In de winter is een deel van de banen overdekt met een blaashal. Ook beschikt de vereniging over trainingsfaciliteiten (trainers), moderne kleedruimtes en een sfeervolle kantine, waar het na gedane inspanning uitstekend toeven is. Kortom: stap gerust eens binnen en maak kennis met tennis!

 

Het reguliere lidmaatschap van WTC c.q. bijdrage aan Stichting Accommodatie WTC loopt van 1 januari tot en met 31 december en wordt steeds stilzwijgend met een jaar verlengd.

Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk vóór 1 januari van een nieuw jaar te gebeuren, te richten aan het secretariaat.

 

We hebben een speciaal trainingstraject opgezet, zodat nieuwe leden kunnen kennismaken met tennis!
Klik op de afbeelding voor meer informatie of ga naar het menu Maak kennis met tennis.
 

 

 

Geïnteresseerd als nieuwkomer? Klik  hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

WTC heren 1: Strijdend voor lijfsbehoud!

Afgelopen zaterdag 18 April was het dan zover, de 2e thuiswedstrijd van het 1e team WTC Heren 17+ op het heilige gras van de prachtige Winterswijkse Tennis Club, gelegen in de schitterende bosrijke Achterhoekse omgeving met uitzicht op de magische voetbalvelden van FC Winterswijk.

Lees meer...

WTC 3 (Mix/17+) een team met ambities.

Dit team bestaat uit de volgende 4 personen en speelt haar wedstrijden op zaterdag.

Lees meer...

Verslag WTC 4 (Heren/17+) - Groenlo

Zaterdag 11 april toog het vierde herenteam al vroeg naar Groenlo.
Op verzoek van de Grollenaren werd de wedstrijd, na een kopje koffie en natte cake, om 11.00 uur al aangevangen.

Lees meer...

Damesdubbel WTC1 (donderdag) - Seven Aeren.

Vol goeie moed vertrokken we donderdag 9 april richting Zevenaar. Tennisvereniging  Seven Aeren (leuk bedacht) was onze tegenstander. Binnen drie kwartier waren we in Zevenaar, tot dusver niets aan de hand.

Lees meer...

WTC 4 (Mix/17+) heeft Teamfoto.

klik hier.

Potentiële aanslag op WTC Heren 2/17+ verijdeld.

Doortastend en kordaat optreden van jonge fans heeft een mogelijke aanslag op WTC 2 verijdeld. Bij het doorzoeken van bosjes rond het tennispark vonden zij een verborgen wapen, mogelijk een kruisboog.

Lees meer...

Eerstvolgende evenementen:

Geen gebeurtenissen gevonden