24 juni t/m 1 juli 2018

De maand juni is weer in aantocht en we weten allemaal wat dit betekent:

De Clubkampioenschappen!

Net als voorgaande jaren worden de Clubkampioenschappen van de senioren gecombineerd met die van de jeugd (informatie over de clubkampioenschappen voor de jeugd volgt via de jeugd commissie).

De wedstrijden worden gespeeld van 24 juni t/m 1 juli 2018 ( zaterdag 23 juni hanteren we als reservedag ). Let op! Dit is wat later dan jullie gewend zijn. Hierbij hebben we rekening proberen te houden met enkele andere evenementen in en rondom Winterswijk. Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen wij bepalen op welke avonden er wedstrijden gespeeld gaat worden.

Als u meedoet aan het toernooi speelt u altijd minimaal 2 wedstrijden per categorie. Het aantal inschrijvingen per categorie bepaalt het speelsysteem. Of er wordt gespeeld volgens het afvalsysteem met verliezersronde of er wordt gespeeld volgens een poulesysteem. Net als vorig jaar geldt voor alle wedstrijden dat de derde set een wedstrijd tiebreak (tiebreak tot de 10) is. U kunt maximaal deelnemen aan 2 categorieën.
Nieuw! Op basis van de feedback van onze leden hebben wij besloten dit jaar 3 nieuwe categorieën aan het toernooi toe te voegen. U kunt zich nu ook opgeven voor de heren dubbel 50+, de dames dubbel 50+ en de mix dubbel 50+. Wij hopen dat u zich massaal opgeeft voor deze categorieën.

Op zondag 1 juli worden de finales gespeeld.

Iedere deelnemer krijgt, per mail, bericht op welke dag en tijd de 1e wedstrijd gespeeld wordt.

Aanvangstijden:   Maandag t/m vrijdag 18.45/19.30/20.15/21.00/21.30 uur.

Zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur.

Nieuw! Dit jaar mag u (als wijze van test) onbeperkt verhinderingen opgeven (dit betekent dat u ook aan kan geven dat u een deel van de avond / dag niet beschikbaar bent). Op basis van de verhinderingen zal de toernooi commissie bepalen of het voor u mogelijk is deel te nemen aan het toernooi. Dit betekent dus niet dat wij hopen dat u ontelbaar veel verhinderen op gaat geven, wel dat het voor u toch mogelijk wordt om deel te nemen. U kunt nu dus AL uw verhinderen zelf opgeven, waarbij de toernooi commissie er vanuit mag gaan dat u op de overige momenten wel beschikbaar bent.

U schrijft zich in volgens de speelsterkte van uw spelerspasje, maar een hogere klasse is uiteraard toegestaan. Voor de 50+ categorieën geldt dat speelsterkte niet van belang is en dat u enkel de leeftijd van 50 bereikt moet hebben als u deel wilt nemen aan deze categorie. Het doel van de commissie is om iedereen die zich opgeeft te laten spelen, dit betekent dat wij er voor kunnen kiezen om speelsterktes / categorieën samen te voegen.

Inschrijven geschiedt via www.toernooi.nl.
Indien u geen toegang heeft tot deze website, kunt u een e-mail sturen naar clubkampioenschappen@wtctennis.nl met uw naam, adresgegevens, telefoonnummer, geboortedatum, bondsnummer, categorie(ën) en eventuele verhinderingen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 5, – per categorie. De inschrijfgelden dienen voor aanvang van de 1e wedstrijd bij de commissie te worden voldaan.

Leden die meedoen of vanaf november 2017 hebben meegedaan aan “Aan tafel bij de WTC” betalen voor deelname aan één categorie geen inschrijfgeld,voor een tweede categorie geldt het reguliere inschrijfgeld. Inschrijven in alle gevallen ook via www.toernooi.nl. Vragen over welke speelsterkte voor u geschikt is, kunt u stellen aan Jerry Renskers of een van de mentoren.

De inschrijving sluit op vrijdag 17 juni 23.59 uur.

Wij hopen op een grote deelname en wensen alle deelnemers succes!

Met sportieve groet,

Commissie Clubkampioenschappen.

P.s. Het toernooi organiseren doen wij met een gezellige club vrijwilligers. Voor het jaar 2019 (en daarna) zijn wij weer op zoek naar nieuwe commissie leden. Heb je interesse om onderdeel te worden van ons gezellige team dan horen wij dit graag. Dit kan door een mailtje te sturen naar clubkampioenschappen@wtctennis.nl of dit aan te geven tijdens het toernooi aan de commissie. Het zou heel leuk zijn als wij nieuwe commissieleden mogen verwelkomen.